11 June 2011

Bestnya Hada Labo

Assalamualaikum & Hello.

Hari ni, aku nak berkongsi pasal produk yang aku pakai. Ermmm, aku mempunyai masalah kulit muka yang selalu gelap. Susah betul nak jaga... Then, sampai la aku ambil keputusan untuk bertukar ke sabun pencuci muka, Hada Labo.

hada labo

Masa mula-mula pakai, memang takde kesan apa-apa. Then, bila masuk minggu ke -2, rase kulit jadi lembab and tona muka aku sekata dah :)  Harga dia, heheheheh... Hari tu masa beli tengah ade less.. So, murah la... Kalau tak less, dalam RM18++ tak silap.

Tengok dia punya packaging dia, tak menarik kan? Tapi, jgn pndg luaran je.. Kite kena pandang dia punya keberkesanan :) hehehe... wah2... promote pulak aku ni....

Thats all from me... So, siapa yang ada masalah macam aku ni, boleh la try2 hada labo ni... mana tahu berkesan kan ?

 

Picture2163

4 comments :

  1. nmpk smooth je kulit muke,,
    jeles woo..
    cik ezy gne safi je..

    ReplyDelete
  2. minat jugak dgn produk2 dari jepun nih tp x berani nk beli sbb x paham aper yg dtulisnyer....

    ReplyDelete
  3. @Cik Ezy Comot: Ahahaha... jgn tertipu dgn gambau.. hehe... muke sy tak smooth sprti yg cik ezy ckp.. heee.... gerutu adelahh.. hehe...

    ReplyDelete
  4. @ThE NanNy DiarieS: Ermmm actually, produk keluaran jepun ni bagus... Sy selalu beli kat watson.. So, kt tnda hrga tu ade tulis english nye... sy refer bnde tu je... hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi membaca :)
Anda komen, anda comel <3

 

Her Diary by Myra Amira Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork